Idényzáró Epic hétvége - Raslina (CRO)
Dátum: 2019. október 19. (szombat) javasolt délutáni érkezés – október 22. (kedd) kora délután utazás haza. Tehát 3 éj és 4 nap!
Kinek: ezúttal várunk mindenkit, aki nyitott egy kellemes év végi levezető evezésre. Raslina egy jó kiindulási pont Skradin (Krka Nemzeti Park), és Sibenik felé.
A túra min. 8 fő evezős esetén lesz megtartva. Maximális evezős létszám: 12fő.
Hol: Raslina (Budapest – Raslina távolság: ~680 km)
Utazás: egyénileg.
Fekvése: Raslina Šibenik közelében, Dalmácia középső részén, a Krka tóvá szélesedő alsó folyásának, a Prokljana-tónak a nyugati partján fekszik.
Szállás: Skradin - Raslina (Krka) - "924" (13 km távolságra helyezkedik el a tengertől. A szálláshelytől a kavicsos strand 15m távolságra helyezkedik el.)
A hajókat (surfski), szállást intézzük, vizes foglalkozásokat, illetve közös evezéseket tartunk.
Eszközök/ruházat:
hajók (surfskik) az ’EPIC’ márka garancia az élményekre V7, V8pro, V10L, V10sport, V14; V8-double;
lapát: hozd magaddal a saját eveződ, vagy jelezd és biztosítunk;
mentőmellény: hozd magaddal a sajátod, vagy jelezd és biztosítunk;
leash (’póráz’; amellyel összekötöd magad a hajóddal) hozd magaddal a sajátod, vagy jelezd és biztosítunk;
ruházat: erről magadnak szükséges gondoskodni. Javasolt: neoprén cipő; neoprén (hosszú/rövid) nadrág; evezéshez alkalmas felsőruházat; Szükség esetén erről kérdezz bátran minket! Előfordulhat hidegebb időjárás!
Részvételi díj: 210 EUR / fő, amely tartalmaz 3 éj szállást (apartman) / 4 napon át a közös edzéseket / hajó-, egyéb eszköz szállítását és használatát; elméleti - gyakorlati oktatást / szervezést.
Kísérő részére: 105 EUR / fő.
Program: átismételjük az elméleti alapokat, mentést, önmentést (pl. visszaszállást a hajóba). Időjárási körülményektől függően alakítjuk ki a vízi foglalkozásokat.
Előzetesen kipróbálnád? Írj nekünk (surfskifun@gmail.com) és tájékoztatunk arról, hogy hol teheted meg. Ha már alkalmas az idő a hajóink egy része elérhető az MTK Budapest Felnőtt Szabadidős Vízisport Központban (Budapest, Népsziget u. 15.), vagy Százhalombattán!
Érdeklődés/Jelentkezés:
Alapvetően kérjük e-mailen: surfskifun@gmail.com,
de megteheted telefonon is: Lőrincz Ariel: +36/70-616-7569.
Jelentkezési határidő: 2019. október 10. (21:00) (csütörtök)
Kérjük, hogy minél előbb jelezzétek a részvételi szándékotokat, amelyet a részvételi díj legalább 50%-ának átutalásával erősítsetek meg (ennek megtörténtét haladéktalanul jelezzétek felénk). A befizetett 50% a szállás foglalása miatt szükséges, melynek visszautalására befizetést követően nincs lehetőség.
Kérjük, hogy legkésőbb 2019. október 15. (kedd) napjáig a teljes részvételi díj átutalásáról gondoskodjatok (ennek megtörténtét haladéktalanul jelezzétek felénk, a bizonylat/számla kiállítása és az adminisztráció megkönnyítése érdekében). Amennyiben ezt követően bármely oknál fogva meghiúsulna a részvételetek, úgy csak a teljes részvételi díj 50%-át térítjük vissza.
Utalási adatok:
Név: Lőrincz Ariel egyéni vállalkozó
EUR számlaszám: 10918001-00000027-55870020 (Unicredit Bank Zrt.).
IBAN: HU10 10918001-00000027-55870020.
Közleményben kérjük feltüntetni: "Skradin-2019."
Kérjük a következő személyes adatok megadását is:
személyazonosító igazolványban szereplő név, az igazolvány száma (vagy útlevél), lakcím, születési hely, idő.
Üdv: SurfskiFUN Team
(Surfski: Kifejezetten a tengerekre/óceánokra fejlesztett, gyors és kiváló manőverező képességű (sit-on-top) tengeri kajak. Tipikusan hosszabb távokra, a hullámok leghatékonyabb meglovagolására alkalmas 5-6.5 méter hosszú kajak-típus.)