Dátum:

2020. május 1. (péntek) - május 5. (kedd) Javasolt érkezés: április 30. este / javasolt utazás haza: május 6.


Kinek:

Várunk mindenkit, aki nyitott a tengeri kihívásokra, legyen tapasztalatlanabb, vagy akár rutinosabb SUP*-os vagy kajakos! Brac-sziget és környéke változatos lehetőségeket kínál kezdőknek és haladóknak egyaránt.


Hol:

Brac-sziget, Sutivan (Dalmácia legnagyobb, és az Adria 3. legnagyobb szigete; Budapest – Brac távolság: ~770 km, Átkelés komppal Splitből).


Utazás:

Egyénileg.


Szállás:

Sutivan - Bella Vista Apartmanház*** (www.bella-vista-apartman.com).

A SUP*-okat / hajókat (surfski**), szállást intézzük, valamint oktatást, vizes foglalkozásokat, illetve közös edzéseket tartunk.


Eszközök:

SUP-ok: az igények alapján;

Surfskik (hajók) az ’EPIC’ márka garancia az élményekre V7, V8, V10L, V10-Sport, V14; V8-double;

Lapát, mentőmellény, póráz (’leash’ – amivel összekötöd magad a hajóval/SUP-al) ha van, hozhatod magaddal, de biztosítunk szükség esetén.


Ruházat:

 Erről magadnak szükséges gondoskodni; Javasolt: neoprén cipő; neoprén (hosszú/ rövid) nadrág; evezéshez alkalmas felsőruházat; Szükség esetén erről kérdezz bátran minket! Előfordulhat hidegebb időjárás, illetve tenger ilyenkor még hűvös!


Részvételi díj:

 295 EUR / fő, amely tartalmaz 6 éj szállást (apartman) / Öt (5) napon át a közös edzéseket / hajó-, egyéb eszköz szállítását és használatát; elméleti- gyakorlati oktatást, szervezést.

Amennyiben saját eszközt kívánsz hozni és azt szállítod is a részvétel díja: 245 EUR/fő.

Abban az esetben ha kísérővel érkezel, az ő részvételi díja: 130 EUR.


Program:

 Ki-ki gyakorolhatja a deszkán evezés, illetve az ’ ocean racing’ fortélyait elméletben, gyakorlatban, egymásra épülő elemek révén. Átismételjük az elméleti alapokat, mentést, önmentést (pl. visszaszállást a hajóba, deszkára). Időjárási körülményektől függően alakítjuk ki a vízi foglalkozásokat, ahol keressük majd a lehető legjobb hullámokat.


Érdeklődés, jelentkezés:

Alapvetően kérjük e-mailen: surfskifun@gmail.com, de megteheted telefonon is:       Hegedüs Róbert:   +36 30 813 8092

            Lőrincz Ariel:          +36 70 616 7569

            Nagy Zsuzsa:         +36 70 512 7372

 


Jelentkezési határidő: 2020. április 10. (péntek)

A jelentkezést 120 EUR előleg megfizetése esetén tudjuk figyelembe venni.

Esetleges lemondásra a jelentkezési határidőig van mód, ezt követően az előleg nem kerül visszatérítésre.


* SUP: azaz a Stand Up Paddling pontosan úgy, ahogy a címe sugallja - állj fel a deszkára és evezz. Sokféle változata van, és a sportot a világ egyik leggyorsabban növekvő szabadidős tevékenységének tekintik. A szörfözés egy utódja, úgy vélik, hogy Afrikából származik, és az 1940-es években nagyon népszerűvé vált Hawaii-ban, és most már világszerte ismert eszköz a vizeken.

** Surfski: Kifejezetten a tengerekre/óceánokra fejlesztett, gyors és kiváló manőverező képességű (sit-on-top) tengeri kajak. Tipikusan hosszabb távokra, a hullámok leghatékonyabb meglovagolására alkalmas 5-6.5 méter hosszú kajak-típus.