top of page

júl. 13., Szo

|

Vác

Dunakanyar túra és EPIC surfski tesztnap

Kajakozz egy hosszabb vagy rövidebb túrán a csodaszép Dunakanyarban, és/vagy teszteld az EPIC surfski hajókat, majd egy laza fröccs és vacsi mellett megpihenve csak élvezd a tájat!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Dunakanyar túra és EPIC surfski tesztnap
Dunakanyar túra és EPIC surfski tesztnap

Idő és helyszín

2024. júl. 13. 7:00 – 20:00

Vác, Vác, József Attila stny. 7, 2600 Magyarország

Program

Kinek ajánljuk?

A Váci Csónakház és a SurfskiFUN közös szervezésében várunk minden kajakozni vágyó kezdőt és haladót az egyik legszebb térségbe, a Dunakanyarba! 

Túrázni és/vagy EPIC surfski kajakokat tesztelni is lesz lehetőségetek a váci helyszínen.

Két túraútvonalon indulunk el, és terveink szerint egyesül a két csapat még a cél előtt. 

1. táv: Zebegény - Vác ~ 30 km

2. táv: Esztergom - Vác ~ 50 km 

Tesztelés: a túra után, vagy egész nap a Váci Csónakház telepén - díjmentesen! 

PROGRAMTERV

1. táv: Zebegény - Vác

Találkozó helyszíne és időpontja: 

  • ha autóval érkezel, akkor a Váci Csónakház telepén, 7:45-kor (ingyenes parkolás), ahonnan a 8:33-as vonattal megyünk át Zebegénybe (a vonatállomás kb. 1,5 km-nyi sétára van, de minden szükséges cuccot elviszünk a kisbusszal)
  • ha tömegközlekedéssel jössz, akkor egyből érkezhetsz Zebegénybe vonattal (Nyugatiból 8:08-kor indul) 

Zebegényben gyakorlatilag a vízreszálló helyen fogunk leszállni a vonatról 8:57-kor. Ott fognak már várni minket a hajók és az eszközök, amelyek kiosztása és a vízi technikai oktatás után elindulunk a Dunán folyásirányba.

Tervezett indulás: 10:00

Tervezetten Nagymarosnál (félúton) megállunk, ahol lehet pótolni az elveszített kalóriákat. Bármi probléma esetén itt várni fog minket a kisbusz egy trélerrel.

Ha a másik csapat elég gyors, itt akár egyesülhetünk is velük. Ha nem, akkor továbbindulunk Vácra, ahol laza fröccsel és vacsorával várunk Titeket! 

Tervezett érkezés: 16:00 (kényelmes tempóban és megállóval)

 

2. táv: Esztergom - Vác

Találkozó helyszíne és időpontja: a Váci Csónakház telepén, 7:45-kor (ingyenes parkolás), ahonnan kisbuszokkal megyünk Esztergomba.

A hajók és az eszközök kiosztása és a vízi technikai oktatás után elindulunk a Dunán folyásirányba.

Tervezett indulás: 10:30

Tervezetten Nagymarosnál megállunk, ahol lehet pótolni az elveszített kalóriákat. Bármi probléma esetén itt várni fog minket a kisbusz egy trélerrel.

Ha elég gyorsak vagyunk, itt beérjük a másik csapatot. Ha nem, akkor továbbindulunk Vácra, ahol már biztosan találkozunk a többiekkel és a vacsi mellett megoszthatjuk az élményeinket egymással.

Tervezett érkezés: 16:00 

TESZTELÉS: attól függően, hogy hány hajót tudunk biztosítani, akár napközben is lesz rá lehetőség, de ha nem, akkor 16:00 után mindenképpen, amíg le nem megy a nap :) Erről a jelentkezés lezárása után frissítjük az infókat. 

HAJÓK, ESZKÖZÖK: 

EPIC surfski hajókkal tervezünk menni, de ha komfortosabb vagy egy tengeri beülős kajakban, azt is választhatsz. 

Egyes és páros hajóval is jöhetsz a készlet erejéig. Ezeket az igényeket előzetesen felmérjük, és még az esemény előtt kiosztjuk, ki miben fog evezni. A megállóponton lesz lehetőség cserére - ha a másik is akarja :) 

De ha van saját hajód, akkor azzal is jöhetsz! 

Lapátot, mentőmellényt, 5L-es vízhatlan zsákot biztosítunk.  

ÁRAK:

  • 17.000 Ft/fő - egyes hajó esetén
  • 14.000 Ft/fő - páros hajó esetén 
  • 12.000 Ft/fő - saját hajó esetén 

Az ár tartalmazza a hajók, eszközök bérleti díját és szállítását, a személyszállítást Esztergomba és Zebegénybe, a túravezetést, valamint a túra utáni fröccs, limonádé, bogrács étel költségét.  

Fizetés:

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 

Kérjük, küldd el a jelentkezési szándékodat ezen az oldalon a "Jelentkezem" gomb megnyomásával legkésőbb július 9-ig, amire válaszul egy automatikus emailt kapsz majd. Az abban lévő űrlapon felvesszük a számunkra szükséges infókat.

Díjbekérőt küldünk Nektek, ami a túra díját tartalmazza, aminek a befizetésével tudjátok biztosítani a helyeteket a túrára. Ha a túra az időjárási viszonyok miatt elmarad, a díjat visszautaljuk. 

2024. július 7. utáni lemondásra a túra díjának 30%-a ellenében van lehetőség. 

Esemény megosztása

bottom of page